Оркестарски одбори на гардероба

Како професионален производителот, снабдувачот и извозник со една фабрика во Taiwan, CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD. е сеопфатна фабрика се ангажира во производството, независно развој и истражување, маркетинг и трговија на Оркестарски одбори на гардероба. нашата инфраструктура ни овозможува да снабдување производи врз основа на клиент дефинирани дизајни и спецификации за производи и алтернативни апликации.
Поради нашите одличен квалитет, добар систем за управување и се чувствувате услуги на клиентите, ние веќе ужива долготрајни добар углед во оваа

Оркестарски одбори на гардероба

поле пазарот.
  • Оркестарски одбори на гардероба - 010-31-1
Оркестарски одбори на гардероба - 010-31-1 Оркестарски одбори на гардероба - 010-31-1
Оркестарски одбори на гардероба
модел - 010-31-1

Meidai шарки за врата
Серијата Meidai е дизајнирана во едноставен и едноставен скандинавски стил.Неговата гардероба користи голема површина од оригинална дрвена текстура како изглед на вратите за да прикаже природен стил кој е едноставен и спонтан.Секој кабинет е широк 80cm и може да се додаде или отстрани врз основа на различно користење на простори.Внатрешноста на гардеробата, исто така, може да се прилагоди според вашите потреби.Со флексибилен состав,различноста на просторот е дополнително зголемена.

  • Димензија:W 160cm x D 59.4cm x H 204.1cm
  • Материјал:V313 честички одбор(М..F.C.) (чип одбор)за кабинети,врати и полици
  • E1-V313:Низок формалдехид,доказ за влага,непропустлив,Отпорен на гребење,Отпорен на абење и отпорен на пламен
  • Врата:18мм Е1-Системска табла V313
  • Заднина и фиока дното:8мм Е1-V313 честички одбор
  • Еџ бенд:АБС работ се вкрстува околу панели и врати
  • Слајд железнички:Отстранлив,целосна-продолжување,мек-затворање слајдови со топчести лежишта. (MIT:KingSlide)
  • Панта:Сите отстранливи шарки на вратите се меки-затворање шарки. (MIT:KingSlide)
  • Земја на потекло:Тајван
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
010-31-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Enquiry Now
производи Листа
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-03-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-08-4
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-12-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-15-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-19-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-24-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-27-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-34-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-35-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-38-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-40-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
CHONGWEI INTERIOR DESIGN CO., LTD.
Оркестарски одбори на гардероба производителот и Оркестарски одбори на гардероба снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во bestparticleboardfurniture.com
010-41-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings